2024-07-18

Referenser

Heinemann Snickeri arbetar både med privatpersoner och företag. Jag har utfört uppdrag åt bla. Byggtec Gävleborg AB, PI Johansson Bygg AB, HG Söderqvist Byggare AB, HB Bygg i Hälsingland AB, Sikfjärds Bygg, Burmans Bygg, Perex Bygg AB, Skanska, Askesta Snickeri samt Nika Bygg AB och Svenska kyrkan, (Bergviks kyrka).

Det kan vara allt från profilfräsning av träämnen till receptionsdiskar, jag gör allt från nyproduktion till kompletteringar och renoveringar. Heinemann Snickeri lägger färg och form till din idé.

Kontakta mig gärna om ni har frågor / Anne

Kök Trädgårdsstaden - Ett arbetskök att leva i till vardags och fest

Tack för all erfarenhet som Heinemann Snickeri kunde bidra med när vi bollade våra idéer, för att förverkliga vårat nya kök som skulle passa huset och fungera i det lilla och det stora. Vi fick noggranna ritningar och en detaljerad offert som användes att ta fram köket från och det kändes bra att sen kunna följa arbetet på bloggen. Noggrannheten och detaljerna märks i längden och det är vi mycket tacksamma för. Vi njuter varje dag av vårt kök.

Anna, Petter, Filip & Karin – Bromma.

Gediget kök Florkvarn

Med tankar, ideér och egna skisser på det nya köket så fick vi bra hjälp av Heinemann snickeri att förverkliga dem. Resultatet blev ett välarbetat och robust kök. Under arbetets gång har vi haft bra och lättsam kommunikation med snickeriet. Vi är mycket nöjda.

Marlene & Anders – Mohed.

Tegnell - det arkitektritade köket

Välgjorda detaljer och mycket bra beslag i skåp och lådor. Tack för bra synpunkter på lösningarna. De infrästa lamporna passade precis och ger ett perfekt ljus på bänkarna. Köket blev precis som vi ville ha det.

B Tegnell – Nacka

Platsbyggd bokhylla med radiatorskydd

Eftersom den fasta bokhyllan är i traditionell stil för att passa tilll husets detaljer, har det kännts mycket tryggt med att Anne har ett så gediget träkunnande. Vi är också mycket nöjda med både bemötande/diskussioner och resultatet.

Titti Elert Bengtsson Arkitekt SAR/MSA – Bromma

Funkiskök

Vi ville ha ett kök som var funktionellt men samtidigt bibehålla 50-talskänslan. Tack vare Annes smarta lösningar har vi fått precis det vi ville ha - vi är helnöjda.

Eva & Mika – Söderhamn

Tv-möbel

Anne hjälpte oss att bygga denna möbel efter våra ritningar, och vi blev jättenöjda över resultatet. Inte bara för att hon ordnat små detaljer, som att träts ådring följer över sidorna, utan också för den kvalitet som hela möbeln utstrålar. Den blev faktiskt bättre än vi hade hoppats. Och den är så fin i vårt vardagsrum.

Lisa Johansson med familj – Solna